A kerékcsavar specialista

A Bimecc.hu az autókerekek felszerelésére szolgáló keréktartozékok online értékesítésére szakosodott honlap. Az autókerék tartozékok komplett skáláját forgalmazzuk, célunk, hogy mindazok rátaláljanak a legjobb minőségű keréktartozékra, akik az autós szektorban dolgoznak, mind pedig azok, akik figyelmet fordítanak saját autójuk biztonságára és esztétikus megjelenésére.

A Ficsór Autóház Kft. 2005 óta, immár 15 éve képviseli az olasz Bimecc SPA gyártót Magyarországon, forgalmazva kis- és nagykereskedelmi szinten minőségi termékeit.

Az ország minden pontján megtalálható viszonteladóink, gumiszervizek és autószervizek segítik ebben munkánkat, ahol az ügyfelek a kerékcsere, szerviz vagy épp tuning alkalmával minőségi Bimecc kerékcsavarokat, tehermentesítő gyűrűket, nyomtávszélesítőket, stb. vásárolhatnak.


A Bimecc.hu webshopban megtalálható termékeink széles választéka:

             -                    kerékcsavarok lemezfelnikhez, alufelnikhez

-                     kerékanyák lemezfelnikhez, alufelnikhez

-                     ERDETI GYÁRI kerékanyák és kerékcsavarok széles választéka

-                     sztáros kerékanyák, kerékcsavarok

-                     mozgókúpos kerékcsavarok, kerékanyák

-                     biztonsági kerékőr szettek

-                     keréktőcsavarok

-                     nyomtávszélesítők személyautókhoz és terepjárókhoz, akár 60 mm vastagságig

-                     tehermentesítő gyűrűk komplett választéka műanyagból és alumíniumból is

-                     kupakok, krómozott és fekete kupakvédők

-                     kisteherautókhoz, teherautókhoz, kamionokhoz kerékanyák

Honlapunkon meg is rendelhetőek a kiválasztott termékek, országos házhozszállítással vagy személyes átvétellel üzletünkben.

Amennyiben szakmai segítségre van szüksége a megfelelő keréktartozék kiválasztásához, online (info@bimecc.hu), telefonos (0630/7480960, 0630/9214500) és személyes (1106 Budapest Fehér út 7.) ügyfélszolgálatunkon szakembereink állnak rendelkezésére.

Raktárkészletünk kb. 100.000 darabból áll, így 24/48 órán belül országos házhozszállítással tudjuk a rendeléseket teljesíteni a futárszolgálatokkal együttműködve.